O'ZBEKISTON RESPULIKASI HISOB PALATASINING VAZIFALARI VA FUNKSIYALARI HUQUQ VA VAKOLATLARI - SamISI “Moliya” kafedrasi assistenti Meliyev Azimjon Murodullo o'g'li SamISI Talabasi Sayitxonova Muxlisa Ilyosxon qizi, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada O'zbekiston Respulikasi hisob palatasining vazifalari va funksiyalari huquq va vakolatlari keng yoritilgan. Kalit so‘zlar: Hisob palatasi, Davlat byudjeti, byudjet tizimi, soliq, bojxona, pul-kredit va valyuta siyosati,