DIFFERENSIAL TENGLAMALAR TADBIQI - Oʻqituvchi: Mamanov Siroj Kaxramon o’gʻli Talabalar: Sharifova Iroda Erkin qizi Donishboyev Jo’rabek Akbar o‘g‘li (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
differensial tenglama, hosila, erkli o’zgaruvchilar, kasr, umumiy yechim, Eyler, koeffitsient, yuqori tartibli tenglamalar, Guk, Teylor qatori, integral, boshlang’ich funksiyalar, chiziqli operator, xarakteristik tenglamalar, Nyuton. Annotatsiya: Ushbu maqolada siz defferensial tenglamalar haqida kerakli ma’lumotlar bilan tanishib chiqishingiz mumkin. Ularning tatbiqlari va iqtisodiyotda tutgan o‘rni haqida ham ma’lumot berib boriladi.