NUTQ MADANIYATI VA UNING INSON ONGIGA TA’SIRI - Guli Allanazarova Maqsudovna Qoraqalpoq davlat universiteti Jurnalistika fakulteti magistranti, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada nutq, nutqning madaniyati, shakllanishi, insonlarning ongiga, tafakkuriga qoʻshayotgan t'siri, uning ahamiyatlari toʻgʻrisida soʻz yuritildi. Kalit soʻzlar: Nutq, madaniyati, shakllanishi, ong, tafakkur, soʻz, nutqning inson ongiga ta'siri.