АКАДЕМИК ХАДИЧА... - Aбдуллайева Шукуржон ТДЮУ қошидаги академик лицей ўқувчиси (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Машҳур ҳуқуқшунос олима, фан арбоби, академик Хадича Сулаймонова чуқур билим эгаси бўлиши билан биргаликда ўзбек аёлларининг жасорат тимсоли, адолат ҳимоячиси ва миллатнинг жонкуяр фарзанди ҳамдир. Буни унинг қисқа лекин сермазмун яшаб ўтган ҳаёти тимсолида кўришимиз мумкин.