BOSHLANG’ICH TA’LIM O’QUVCHILARIGA INGLIZ TILINI O’YINLAR ORQALI O’RGATISH - Sevinch Ibragimova Zohidjon qizi Toshkent Kimyo Xalqaro universiteti Samarqand filiali Boshlang’ich ta’lim yo’nalishi 622-guruh Fan:Basic Theory of Primary English, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich ta’lim o’quvchilariga ingliz tilini o’yinlar orqali o’rgatish va hozirgi kunda ingliz tili dunyo tili bo’lib kelmoqda shuning uchun ingliz tili ta’limini kichik yoshdagi bolalarga bog’cha yoshidan boshlash kerak maqola shu haqida ma’lumotlar bilan boyitilgan. Kalit so’zlar: Chet tili,grammatik o’yinlar, o’yinlar,bolalar,boshlang’ich ta’lim.