KICHIK YOSHDAGI BOLALAR VA BOSHLANG’ICH SINFLARGA INGLIZ TILINI QO’SHISHLAR ORQALI O’RGATISH - Yuldasheva Hamida Halim qizi Toshkent Kimyo Xalqaro Universitetining Samarqand filiali Boshlang’ich ta’lim yo’nalishi 622-guruh Fan :Basic Theory of Primary English, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada kichik yoshdagi bolalar va boshlang’ich sinflarga ingliz tilini qo’shiqlar orqali o’rgatish haqida so’z yuritilgan. Kalit so’zlar: Maktabgacha ta’lim tashkiloti, maktab,chet tili, qo’shiqlar, bolalar, boshlang’ich ta’lim, ta’lim, o’rta maktab o’quvchilari, metodika,so’zlar.