UZLUKSIZ TA’LIM TIZIMIDA MORFEMANI O’QITISh MUAMMOLARI VA EChIMLARI - Amanulla Muratkulov Tursunkulovich – Guliston davlat universiteti o‘zbek tilshunosligi kafedrasi kata o‘qituvchisi Muratkulova Munisa Omonulla qizi Guliston davlat pedagogika institute Boshlangich ta’lim yo’nalishi 2-bosqich talabasi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Morfemika va uning birligi morfema maktabda boshqa, kollej, litseyda boshqa, oliy maktabda yana boshqa o‘qitilmoqda, hatto oliy ta’lim yo‘nalishlari bo‘yicha farqli holatlar kuzatiladi. Ilmiy hayotda hali ta’lim tizimiga kirib bormagan, bulardan ham farq qiluvchi yana bir boshqacha qarashlarga ham duch kelib qolishingiz mumkin.Maqolada morfemaning o’qitish bo’yich ayrim muommolar va ularning yechimi bayon etilgan