TIL TA'LIMIDAGI YUTUQLAR, MADANIYATLAR VA INNOVATSIYALAR O'RTASIDA BOG'LANISH. - Toshkent Kimyo Xalqaro Universititi talabasi Esirgapova Dilnoza, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada chet tilini o‘qitish metodikasi, uning fan sifatida rivojlanish tarixi, chet tilini o‘qitish metodida qo‘llaniladigan zamonaviy metodlar turlari va ulardan foydalanish masalalari ko‘rib chiqiladi. Innovatsion faoliyat - o'qituvchining malaka oshirishning mavjud shakl va vositalarini egallashga ijodiy yondashishi. Kalit so'zlar: metodologiya, innovatsiya, chet tili, muloqot, ko'nikma, malaka, didaktika, madaniyatlararo muloqot