BOSHLANG’ICH SINFLARDA INGLIZ TILI O’QITISH METODLARI - Toshkent xalqaro Kimyo Universiteti Samarqand filliali Boshlang’iz ta’lim yo’nalishi 2-bosqich 522-guruh talabasi Muradullayeva Marvarid Ilmiy raxbar Zubaydova Nilufar (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Boshlang’ich sinf o’quvchilariga ingiliz tilini o’qitishda ishlatislishi mumkin bo’lgan metodlar bilan tanishtiruv, ushbu metodlar kelib chiqishi, qoidalari va ularni darsda qo’llanilishi haqida ma’lumot. Kalit so’zlar: metod , o’qitish , ta’lim , maktabgacha ta’lim , boshlang’ich ta’lim , o’xshatish , taqqoslash, nazariy , falsafiy , amaliy, dictionary.