DARS OʻTISH KOʻNIKMALARINI TAKOMILLASHTIRISH - Osiyo Xalqaro universiteti Magistranti Juraqulov Xasan Mavzuddinovich Ilmiy Rahbar falsafa fanlari doktori (Phd) Ostonov Jasur Shopirjonovich (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada dars uning paydo bolishi, va dars o’tish ko’nikmalarini takomillashtirish haqida so’z boradi. Kalit so’zlar. Ta’lim, dars, Ya. A. Komenskiy, pedagog, o’quvchi, mavzu, muammo, diqqat, metod.