OILA PSIXOLOGIYASI: ER-XOTIN BAXTLI BO'LISHI SHARTLARI - Ubaydullayeva Dilnoza Jamshed qizi Buxoro viloyati G’ijduvon tumani 22- umumiy o’rta ta’lim maktabi amaliyotchi psixologi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada er-xotin munosabatlari bir tekis munosabatlar emas. Yillar davomida bu munosabatlar ko'p marotaba sinaladi, dars ketadi, hatto sinishi ham mumkin. Oilaviy baht boqiy bo'lishi mumkinligi yoritiladi. Kalit so`zlar: er-xotin, oila, gender tenglik, turmush, oila psixologiyasi baxt, qaynona, shukronalik, krizis.