ZAMONAVIY TA'LIMNI TASHKIL ETISH VA UNI RIVOJLANTIRISH - Abdullayeva Diloram Numonovna. Fakultetlararo pedagogika va psihologiya kafedrasi o’qituvchisi QDPI, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada hozirda yurtimizda taʼlim tizimini ilgʻor xorijiy tajribalar asosida takomillashtirish, maktablarda dars jarayonlarini zamonaviylik asosida tashkil etish va bu orqali taʼlim sifatini va darajasini oshirish ustuvor vazifa etib belgilanmoqda. Bu jarayonni amalga oshirishda texnologiyalar, internet, zamonaviy oʻqitish metodlari muhim ahamiyat kasb etadi. Kalit soʻzlar: texnologiyalar, ta'lim, dars jarayoni, kundalik.com platformasi, kompyuter, interaktiv darslar