RAQAMLI EXTENSIVE READING DASTURLARINING O'QISH KO'NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHDAGI AHAMIYATI - Mamashoyeva Sitora Bo'riyevna, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqola raqamli extensive reading (ER) dasturlarining o'qish ko'nikmalarini rivojlantirishdagi ahamiyatini o'rganadi. Raqamli texnologiyalar ta'lim jarayonida o'qish ko'nikmalarini rivojlantirish uchun yangi imkoniyatlar yaratmoqda. Tadqiqotning maqsadi raqamli ER dasturlarining o'quvchilarning o'qish tezligi, tushunishi, lug'at boyligi va motivatsiyasiga ta'sirini aniqlashdir. Ushbu maqolada o'rganish usullari va natijalari tahlil qilinadi, shuningdek, raqamli ER dasturlarining ta'lim jarayonidagi o'rni haqida muhokama qilinadi.