QON VA NON LEKSEMALARINING RAMZIY MA’NOLARI - Shaxzoda Muxammadaliyeva, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada qon va non leksemalarining ramziy ma’noalari tahlil qilingan. Ular badiiy asarlardan olingan misollar va o‘zbek xalq maqollari orqali yoritilgan. Kalit so‘zlar: qon, avlod, ramz, non, tirikchilik, nasiba.