ВАЗИРЛИК ВА ИДОРАЛАР ИЧКИ АУДИТ ХИЗМАТЛАРИ ТОМОНИДАН АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МАСАЛАЛАРИ - Тошбекова Шахноза Эркиновна (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Бугунги кунда мамлакатимизда амалга оширилаётган иқтисодий ислоҳотлар таркибида ахборот технологияларидан фойдаланишни ривожлантириш устувор вазифа сифатида қайд этилмоқда. Бунинг натижасида хаётимизга ахборот технологияларини кенг тадбиқ этиш жараёни бошланган. Бу жараён айниқса давлат бошқаруви тизимида жадал суръатлар билан намоён бўлмоқда.