KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIK FAOLIYATI UZLUKSIZLIGINI TAMINLASHDA INNOVATSIYANING RO`LI - Aliqulova Marxabo Samarovnа (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Mamlakatimiz hududlarida kambag’allikni qisqartirish va aholi bandligini oshirish, o’zini-o’zi band qilishda kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni yanada rivojlantirish muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlik faoliyati uzluksizligini taminlashda innovatsiyaning ro`li haqida so`z yuritilgan. Kalit so`zlar: bozor iqtisodiyoti, kichik biznes, huquqiy-me’yoriy hujjatlar, ste’mol tovarlari, qishloq xo‘jaligi va oziq-ovqat mahsulotlari, servis xizmatlari ko‘rsatish va turizm.