INGLIZ TILI O‘QITUVCHILARINI BAHOLASH KOMPETINSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA MASHQLARDAN FOYDALANISH - Samarqanf davlat chet tillar institutining mustaqil izlanuvchisi Xusanova Mohira, (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ta’lim berish metodikasida belgilangan maqsadlarga erishish uchun turli vositalardan foydalanish zarur. Mashqlar bir-biri bilan bog‘langan tizim sifatida ishlanib, o‘quv jarayonida davomiylikni ta'minlaydi. Mashqlar tizimi, chet tilidagi ko‘nikma va malakalarni rivojlantirish uchun zarur bo‘lgan mashq turlarini va ularning ketma-ketligini o‘z ichiga oladi. Kalit so‘zlar: ketma-ketlik, ta’lim, mashq, ko‘nikma, vosita, tasnif