BIZNES VA TADBIRKORLIK BILAN SHUG‘ULLANAYOTGAN INSONLAR SALOMATLIGINI ASRASH - Mattiyev I.B. (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada biznesni rivojlantirishda salomatlik masalalari, biznes va tadbirkorlik bilan shug‘ullanayotgan insonlar salomatligini asrashning o’ziga xos jihatlari muallif tomonidan yoritib berilgan.