BIOLOGIYA FANLARIDAGI INTEGRATSION JARAYONLAR VA UNING TA’LIMDAGI AHAMIYATI - Mirzaarapova Durdona Doniyorbek qizi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada fanlararo integratsiya, ta’lim sohasida integratsiyadan foydalanish, tabiiy fanlar qatoriga kiruvchi biologiya fanlarini o‘qitishda integratsiyaning o‘rni haqida qisqacha tushunchalar berilgan.