OLIY VA O‘RTA MAXSUS TA’LIMDA ILG‘OR PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR - Turg‘untosheva Ruxsora Andijon davlat pedagogika instituti talabasi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada ilg‘or pedagogning muvaffaqiyat siri, ta’lim sifatini oshirishda pedagogik texnologiyalarning ahamiyati, mazmuni, afzalliklari va maxsus ta’lim jarayonida pedagogik texnologiyalarning samarasi va ularni qo‘llash haqida qisqacha ma’lumotlar keltirilgan. Kalit so‘zlar: Ta’lim texnologiyasi, ilg‘or texnologiyalar, pedagogik texnologiya, avtoritar texnologiyalar, didaktik markazlashgan texnologiya, shaxsga yo‘naltirilgan texnologiyalar.