AMIR TEMUR VA TEMURIYLAR DAVRIDA O‘RTA OSIYONING O‘RGANILISHI - Sobirjonova Dilshoda Said Ahmad qizi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada Amur Temur va Temuriylar davrida O‘rta Osiyoning o‘rganilishi Ilm-fan va madaniyatning rivojlanishi Temuriylar davridagi ilmiy tadqiqotlarSamarqand va Buxoro - ilm-fan markazlari Tarixshunoslik va adabiyotning rivojlanishii haqida batafsil tushuncha berilgan.