TABIIY HUDUDIY MAJMUALAR KARTALARI VA ULARNI TUZISH USULLARI - Abdumuxtarova Mohidil Furqatjon qizi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada tabiiy hududiy majmualar, ularni tuzish usullari, kartalar tuzish, kartalar tahlili, karta tuzish, tabiiy hududlar haqida so‘z borgan. Kalit Sozlar; tabiiy hudud, hudud majmualari, kartalar, kartalar tuzilishi, hududiy majmualar.