TABIIY GEOGRAFIK KOMPONENT VA ELEMENTLAR TUSHUNCHALARI MAVZUSINI O’QITISHDA INTERFAOL METODLAR - Keldiboyeva Gulira’no (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada o’quvchilar (talabalar) uchun geografiya darslaridagi tabiiy geografik komponent va elementlar tushunchalari mavzusini o’qitishda interfaol metodlardan foydalanish haqida ma’lumotlar va bir nechta metodlar keltirib o’tilgan.