TA’LIMDA INNOVATSIYA-YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARINING SAMARADORLIGI - Maxmanazarova Nodira Ismoil qizi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Innovatsion texnologiyalar pedagogik jarayon hamda o‘qituvchi va talaba faoliyatiga yangilik, o‘zgarishlar kiritish bo‘lib, uni amalga oshirishda asosan interfaol uslublardan foydalaniladi. Mazkur maqola ta’limda innovatsiya-yangi pedagogik texnologiyalarining samaradorligi mavzusini keng yoritadi. Kalit so’zlar: interfaol usullar, pedagogik texnologiyalar, rivojlantiruvchi ta’lim, zamonaviy texnik vositalar, Pedagogik maqsad, tarqatma material, Texnologik xarita.