TO’RT O’LCHAMLI ULTRATOVUSH QURILMALARINING TIBBIYOTDA QO’LLANILISHI - Ravshanova N. U. Toshkent tibbiyot akademiyasi 1-bosqich talabasi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2024)
Ushbu maqolada to’rt o’lchamli ultratovush vositalarining tibbiyotdagi, xususan suyaklar orasidagi bo’g’imlarni mustahkamlovchi boylamlar tuzilishini o’rganishdagi va birikuvlar bilan bog’liq kasalliklarni oldini olishdagi ahamiyati to’g’risida so’z yuritiladi.