MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA KREATIVLIKNI SHAKILLANISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Pedagоgika va psixоlоgiya kafedrasi о’qituvchisi Shukurоva Ilminur Bahtiyоrjоn qizi. Musiqiy ta’lim yo’nalishi 1-kurs talabasi Qurbonova Rahimaxon Shermuxammad qizi (ZAMONAVIY TA'LIMDA FAN VA INNOVATSION TADQIQOTLAR, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda kreativlikni shakillanish jarayoni va uning psixologik xususiyatlari taxlil qilinadi. Bu davrdagi bolalarda kreativlikni shakllanishida ota-onaning o’rni va atrof muhitning ta’siri xaqida so’z boradi.